Μυρσίνη Κ.

Σύμπτωμα : Χαμηλή οπτική οξύτητα Α.Ο.

Αιτία : Αμβλυωπία , οπτοκινητική δυσλειτουργία

Η αμβλυωπία ή το «τεμπέλικο  μάτι» είναι ένα νευρo-αναπτυξιακό πρόβλημα όρασης που εμφανίζεται κατά τη βρεφική ηλικία και την πρώιμη παιδική ηλικία. Αυτοί που έχουν  αμβλυωπία έχουν μειωμένη όραση συνήθως σε ένα μάτι, ακόμη και όταν διορθώνονται με γυαλιά ή φακούς επαφές. Στην περίπτωση αυτή , η οικογένεια εξηγεί πώς το Vision Therapy  μπόρεσε να θεραπεύσει την αμβλυωπία της κόρης τους.

Από: Γιώργος  και Παυλίνα (γονείς της Μυρσίνης)

” Διαβάσαμε στο διαδίκτυο   για την θεραπεία της αμβλυωπίας   συγκεκριμένα  στη Vivid Vision και είδαμε ότι υπήρχε  και  επίσημος  πάροχος  στη Ελλάδα το   BL Vision Therapy .

Στο αρχικό ραντεβού μας, μείναμε  τόσο ευχαριστημένοι  με το πόσο εκπληκτικοί  ήταν όλοι τους . Μπήκαμε και  ένιωθα σαν στο  «σπίτι» και όχι γραφείο. Κάθε μία από τις δοκιμές μας εξηγήθηκε πριν ξεκινήσουν. Όχι μόνο μας έλεγαν πώς πραγματοποιήθηκε το τεστ αλλά και γιατί κάνουν το τεστ. Ήμασταν πολύ εντυπωσιασμένοι και αισθανθήκαμε εξαιρετικά άνετα .

Ξεκινήσαμε  το vision therapy  και από το πρώτο μήνα  αρχίσαμε να παρατηρούμε μια διαφορά στη συμπεριφορά της Μυρσίνης  στο σπίτι και στο σχολείο. Επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο πιο ευτυχισμένη και όχι κουρασμένη . Οι δάσκαλοί της στο σχολείο μας έλεγαν  ότι ό, τι κάνετε στο σπίτι, συνεχίστε το. Οι ασκήσεις στο σπίτι ήταν πάντα μια μάχη γιατί προτιμούσε να παίξει , αλλά με υπομονή και επίμονη όλοι  μαζί  τα καταφέραμε , και τώρα η Μυρσίνη  έχει τελειώσει  το Vision Therapy.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ  BL Vision Therapy “.