Σχετικά με εμάς

Το κέντρο οπτομετρικής θεραπείας ανήκει στο ζεύγος οπτικών – οπτομετρών Σάββα και Μελίντας Λαζαρίδη. Η επαγγελματική μας σταδιοδρομία ξεκινά το 1999 και έκτοτε αντικειμενικός σκοπός είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της Οπτικής και Οπτομετρίας.

Η φιλοσοφία μας

Για να θεραπεύσουμε ένα οπτικό πρόβλημα πρέπει πρώτα να δούμε την συνολική λειτουργία του ατόμου. Κατανοώντας τι το δημιούργησε, θα προχωρήσουμε σε άμεση θεραπεία. Αντικειμενικός σκοπός μας είναι να εκπαιδεύσουμε κάθε ασθενή πώς να λειτουργεί το οπτικό του σύστημα ώστε να μπορεί να το οργανώσει, να το διαχειριστεί και να το εξελίξει με αποδοτικότερο τρόπο ακόμα και μετά το πέρας της θεραπείας.

Μελίντα Λαζαρίδη

BSc, MSc Optometrist, Πτυχιούχος του Τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας , κάτοχος μεταπτυχιακού στον Τομέα του Οπτομετρικού ελέγχου, member of CSO (College of Syntonic Optometry, USA), εξιδεικευμένη στην αναβάθμιση των Primitive Reflexes (Institute for Neuro-Physiological Psycology, UK)

Γεια σας ,

Είμαι σύζυγος, μαμά, Οπτικός – Οπτομέτρης και Vision Therapist.

Με γνώμονα την πολυετή μου εμπειρία στο χώρο της Οπτομετρίας και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στον τομέα του Σύγχρονου Οπτομετρικού Ελέγχου ( Msc Investigative Techniques in Optometry), εξασφαλίζω τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια επιτυχής θεραπεία .

Θεραπεύω εκπαιδεύοντας την αποτελεσματική λειτουργία της όρασης σε άτομα όλων των ηλικιών επιτρέποντάς τους να βλέπουν αποδοτικότερα στην καθημερινότητά τους, στο σχολείο , στην εργασία, στην άθληση προσφέροντας καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σάββας Λαζαρίδης

BSc , MSc Behavioral – Optometrist , member benefits CSO (College of Syntonic Optometry ,USA), Clinical Associate of Optometric Extension Program Foundation(OEPF,USA) , Clinical Associate of College of Optometrists in Vision Development (COVD,USA).

Η εξειδίκευση μου είναι η αξιολόγηση της οπτικής λειτουργίας και συμπεριφοράς. Διατελώ ως επιβλέπων οργανωτής στην εκπόνηση ερευνών-μελετών πάνω στη σχέση όρασης – μαθησιακών προβλημάτων , ενώ η πολυετής μου εμπειρία ως σύνεδρος και ομιλητής σε διεθνή φόρουμ οπτομετρίας μου παρέχει την δυνατότητα να εμβαθύνω στις τεχνικές αντιμετώπισης, θεραπείας και επίλυσης σύνθετων οπτικών δυσλειτουργιών.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις είμαι σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τα καλύτερα οπτομετρικά ιατρεία σε Ευρώπη και Αμερική για την εξέλιξη και αναβάθμιση του Optometric Vision Therapy στην χώρα μας.

Vision therapy center

Το κέντρο οπτομετρικής εκπαίδευσης και αποκατάστασης είναι εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό εξασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης στους ασθενείς. Παράλληλα συστεγάζεται με το οπτικό μας κατάστημα BL Optical.

Συνεργάτες

Για οποιαδήποτε θέματα παθολογίας του οφθαλμού το κέντρο μας συνεργάζεται με τον Κο Αποστολάκη Κωνσταντίνο Χειρούργο- Οφθαλμίατρο.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία, στην Οφθαλμολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Πάτρας «ο Άγιος Ανδρέας». Είναι εξωτερικός συνεργάτης της Οφθαλμολογικής Κλινικής Athens Eye Hospital και συνεργάτης στο Ναυτιλιακό Τμήμα, της Βιοϊατρικής Πειραιά.

Για ραντεβού πατήστε στο εικονίδιο.

Για θέματα Ακοολογίας το κέντρο μας συνεργάζεται με τον Κο Φιλιππίδη Κωνσταντίνο Χειρούργο- ΩΡΛ.

Ο Κος Φιλιππίδης είναι διδάκτωρ Πανεπιστημίου Μόσχας.  Έχει εργαστεί στην κλινική “Αγία Όλγα” και στο υποκατάστημα του ΕΟΠΥΥ στον Πειραιά για πολλά χρόνια. Διατηρεί ιατρείο στην οδό Αχαρνών 328 ,Αθήνα 

Για την καλύτερη επίτευξη της θεραπείας υπάρχει άμεση συνεργασία με κέντρα Εργοθεραπείας και Λογοθεραπείας, Δασκάλων Ειδικής Αγωγής, ειδικών ορθοπεδικών, χειροπρακτών και διατροφολόγων.

Όσα δεν γνωρίζετε για την Όραση

Όσα δεν γνωρίζετε για την Όραση

Οπτομετρική αξιολόγηση

Πως γίνεται η αξιολόγηση

Optometric Vision Therapy

Τι είναι το Vision Therapy

Optometric Syntonic Phototherapy

Syntonic Phototherapy

Myopia Contol

Περιορισμός Μυωπικής Εξέλιξης

Έχετε κάποιο σύπτωμα;

Κάντε το test online