ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το κατάστημα BL Optical ανήκει στο ζεύγος διπλωματούχων Οπτικών- Οπτομετρών Σάββα και Μελίντας Λαζαρίδη. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο από το 1999 όταν λειτούργησε το πρώτο κατάστημα στην οδό Μουτσοπούλου στο Πειραιά. Το 2013 το κατάστημα μεταφέρεται στην Αγίου Ελευθερίου 71 σε ένα απόλυτα σύγχρονων προδιαγραφών περιβάλλον. Στόχος μας παρέμεινε πάντα να δώσουμε στους πελάτες μας την ιδανική λύση κάθε προβλήματος της όρασής τους. Εργαλεία για το σκοπό αυτό έχουμε τόσο τις επιστημονικές μας γνώσεις, τον εξοπλισμό και την προσωπική εξυπηρέτηση, πράγμα το οποίο έχει αναγνωριστεί από τους πελάτες μας.

Συνεργαζόμενες Εταιρίες

Σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του καταστήματος σκοπός μας είναι να συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες τόσο στην κατασκευή κρυστάλλων όσο και στην παραγωγή σκελετών οράσεως και ηλίου.

Κρύσταλλα / Οργανικοί Φακοί

Με ιδιαίτερη τιμή συνεργαζόμαστε με την εταιρία ESSILOR /VALIRUX Hellas που ανήκει στην οικογένεια ΒΑΪΡΑΜΟΓΛΟΥ, η οποία είναι πρωτοπόρος στην επιστημονική και τεχνολογική εξέλιξη των οργανικών φακών και κρυστάλλων.

Σκελετοί Οράσεως / Ηλίου

Στο τομέα των σκελετών οράσεως και ηλίου η χρόνια συνεργασία με τα εργοστάσια κατασκευής LUXOTTICA , SAFILO και ALLISON μας εξασφαλίζει την ποιότητα και την σιγουριά του αξιόπιστου προϊόντος. Η ποιότητα του σκελετού, το υλικό κατασκευής του και η απαράμιλλη αισθητική προσέγγιση προσφέρουν στον καταναλωτή την άνεση και την κομψότητα που αναζητά, ενώ σε συνδυασμό με την προστασία του δέρματος από διάφορες αλλεργικές παθήσεις εξασφαλίζει την μακρόχρονη και καθημερινή εφαρμογή των σκελετών αυτών.